Reserveren - Bed & Breakfast de Robbedoes

MINIVAKANTIE op het WATER

Ben je op zoek naar een originele minivakantie op het water? Welkom aan boord! En geniet van alle leuke dingen die in en rondom de Robbedoes mogelijk zijn! Echter om de gezondheidsrisico's voor onszelf en onze gasten te beperken, hebben wij besloten om voorlopig niet dagelijks nieuwe gasten te verwelkomen, maar accepteren we alleen reserveringen voor een verblijf van minimaal drie nachten.

Binnen in de Robbedoes
Wegzwijmelen bij de grote collectie oude lp’s, in de jaren 60 sfeer gezellig één van de vele bordspellen spelen, lezen en relaxen in de stuurhut met rondom uitzicht op het water of op gepaste afstand een rondleiding door het hele schip krijgen.

Buiten bij de Robbedoes
Lekker relaxen en zonnen op het achterdek of op de vlonder met je voeten in het water of darten op de kade.
Ook kan je tegen een vergoeding gebruik maken van: 2 kano’s, 4 persoons roeibootje of één van onze 4 comfortabele fietsen zonder versnellingen waarmee je één van de vele prachtige fietsroutes in de omgeving kan ontdekken.
En bij onze overburen kan je SUP-boards huren.

Eten en drinken
Er zijn vele mogelijkheden om je lunch of avondeten aan boord te laten bezorgen en ook zijn de meeste restaurants op het Eemplein en in de binnenstad open. En op een paar minuten lopen afstand vind je restaurant Rauw en Rockcity Brewpub.
In de woonkamer van onze B&B kan je onbeperkt koffie en thee pakken en staat er een gevulde koelkast waar je tegen een vergoeding drankjes uit kan pakken.

Natuurlijk is er veel mogelijk om er een geslaagde minivakantie van te maken, ik help je graag even een beetje op weg: Sloepverhuur Aan het roer - Dierenpark Amersfoort - ontdek de prachtige historische binnenstad van Amersfoort - beklim de 98 meter hoge Onze Lieve Vrouwetoren - Nationaal monument Kamp Amersfoort - Piet Mondriaan museum.

Coronaregels op B&B de Robbedoes
Natuurlijk kunnen en moeten wij rekening met de Corona regels houden! Gelukkig is dat op de Robbedoes geen enkel probleem! Als gast krijg je een sleutel waarmee je in en uit de B&B kan wanneer je maar wilt. Dagelijks maak ik met liefde en handschoenen aan het ontbijt klaar en zet de ontbijtmand op een gewenste tijd in de hal. Zolang je als gast bij ons aan boord bent is het dus heel erg goed te doen dat ik niet in de B&B ruimte kom. Maar uiteindelijk is en blijft het ook de eigen verantwoording van onze gasten dat ze zich aan de corona regels houden.


Reserveren


Heb je zin in een verblijf op B&B de Robbedoes?

We verwelkomen je graag aan boord!

Via onderstaand formulier heb je de keuze of je het gewoon Genieten of Nog meer genieten arrangement wil reserveren.

Zoek je nog een origineel cadeau? Bestel dan de Cadeaubon! Want hoe leuk is het om anderen te verrassen met een verblijf in onze Bed & Breakfast. Ik maak graag een leuke cadeaubon die je dan kan geven! Vink op de reserveringsaanvraag de Cadeaubon aan en vul een 0 in bij aankomstdatum, aantal nachten en personen.

Je ontvangt binnen 48 uur een reactie of de gewenste datum beschikbaar is. Tot de reservering van beide kanten is bevestigd, blijft de aanvraag altijd geheel vrijblijvend.

Mochten er voor je wilt reserveren nog vragen zijn, kan je ook altijd eerst via het contactformulier een bericht aan ons versturen.

Reserveringsaanvraag

Neem contact met ons op

Bij het versturen van het formulier ga je akkoord met onze reserveringsvoorwaarden & huishoudelijk regelement.