Reserveren - Bed & Breakfast de Robbedoes

Ben je op zoek naar een originele minivakantie op het water? Welkom aan boord! En geniet van alle leuke dingen die in en rondom de Robbedoes mogelijk zijn! Echter om de gezondheidsrisico's voor onszelf en onze gasten te beperken, hebben wij besloten om voorlopig niet dagelijks nieuwe gasten te verwelkomen, maar accepteren we alleen reserveringen voor een verblijf van minimaal drie nachten.

Coronaregels op B&B de Robbedoes
Natuurlijk kunnen en moeten wij rekening met de corona regels houden! Gelukkig is dat op de Robbedoes geen enkel probleem! Als gast verblijf je in de voormalige schipperswoning, welke volledig tot jullie privé beschikking staat. Je krijgt je eigen sleutel waarmee je in en uit kan wanneer je maar wilt. Maar uiteindelijk is en blijft het ook de eigen verantwoording van onze gasten dat ze zich aan de corona regels houden.

Eten en drinken
Er zijn vele mogelijkheden om je lunch of avondeten aan boord te laten bezorgen en ook zijn de meeste restaurants op het Eemplein en in de binnenstad open. En op een paar minuten lopen afstand vind je restaurant Rauw en Rockcity Brewpub.
In de woonkamer van onze B&B kan je onbeperkt koffie en thee pakken en staat er een gevulde koelkast waar je tegen een vergoeding drankjes uit kan pakken.

Natuurlijk is er veel mogelijk om er een geslaagde minivakantie van te maken, ik help je graag even een beetje op weg: Sloepverhuur Aan het roer - Dierenpark Amersfoort - ontdek de prachtige historische binnenstad van Amersfoort - beklim de 98 meter hoge Onze Lieve Vrouwetoren - Nationaal monument Kamp Amersfoort - Piet Mondriaan museum.


Reserveren


Heb je zin in een verblijf op B&B de Robbedoes?

We verwelkomen je graag aan boord!

Via onderstaand formulier heb je de keuze of je het gewoon Genieten of Nog meer genieten arrangement wil reserveren.

Zoek je nog een origineel cadeau? Bestel dan de Cadeaubon! Want hoe leuk is het om anderen te verrassen met een verblijf in onze Bed & Breakfast. Ik maak graag een leuke cadeaubon die je dan kan geven! Vink op de reserveringsaanvraag de Cadeaubon aan en vul een 0 in bij aankomstdatum, aantal nachten en personen.

Je ontvangt binnen 48 uur een reactie of de gewenste datum beschikbaar is. Tot de reservering van beide kanten is bevestigd, blijft de aanvraag altijd geheel vrijblijvend.

Mochten er voor je wilt reserveren nog vragen zijn, kan je ook altijd eerst via het contactformulier een bericht aan ons versturen.

Reserveringsaanvraag

Neem contact met ons op

Bij het versturen van het formulier ga je akkoord met onze reserveringsvoorwaarden & huishoudelijk regelement.