Reserveren - Bed & Breakfast de Robbedoes

Als gast heb je altijd het volledige privĂ© gebruik van de schipperswoning met twee slaapkamers, woonkamer, badkamer, stuurhut en buitenzitjes. Het is daarom bij ons aan boord gegarandeerd corona proef! Wij verwelkomen je dus graag om in onze B&B te komen genieten van een heerlijke relaxte mini-vakantie! 


Reserveren


Heb je zin in een verblijf op B&B de Robbedoes?

We verwelkomen je graag aan boord!

Via onderstaand formulier heb je de keuze of je het gewoon Genieten of Nog meer genieten arrangement voor minimaal 3 nachten wil reserveren.

Zoek je nog een origineel cadeau? Bestel dan de Cadeaubon! Want hoe leuk is het om anderen te verrassen met een verblijf in onze Bed & Breakfast. Ik maak graag een leuke cadeaubon die je dan kan geven! Vink op de reserveringsaanvraag de Cadeaubon aan en vul een 0 in bij aankomstdatum, aantal nachten en personen.

Je ontvangt binnen 48 uur een reactie of de gewenste datum beschikbaar is. Tot de reservering van beide kanten is bevestigd, blijft de aanvraag altijd geheel vrijblijvend.

Mochten er voor je wilt reserveren nog vragen zijn, kan je ook altijd eerst via het contactformulier een bericht aan ons versturen.

Reserveringsaanvraag

Neem contact met ons op

Bij het versturen van het formulier ga je akkoord met onze reserveringsvoorwaarden & huishoudelijk regelement.