Welkom aan boord - Bed & Breakfast de Robbedoes

LET OP: DOOR ANDERE BEZIGHEDEN IS DE B&B VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN.


De Trotse eigenaren

Mijn man Wim en ik zijn de trotse eigenaren en bewoners van woonschip Robbedoes. Nadat wij het roer als landrotten om hebben gegooid wonen wij met veel plezier op het water. Ook gooien we regelmatig de trossen los om met onze Robbedoes door de Nederlandse en Belgische wateren te varen. Het wonen op het water geeft ons een duurzaam vakantiegevoel, heerlijk!

Schipperswoning

Voor wij de Robbedoes kochten en om hebben gebouwd naar ons woonschip heeft ze een werkend leven als vrachtschip achter de rug. Waar voorheen het laadruim was wonen wij nu zelf. Het achterste gedeelte van het schip is in die tijd gebruikt als schipperswoning, dit noemt men de roef. Wij gebruiken deze mooie ruimte zelf niet en dat vinden wij best zonde. Want deze originele schipperswoning is van alle gemakken voorzien en ingericht in de originele 60-er jarenstijl. Dat heeft mij doen besluiten om in de roef een Bed & Breakfast te beginnen. Op deze manier kunnen wij meer mensen mee laten genieten van het leven op onze Robbedoes, want van het delen genieten wij nog veel meer!


"Bij ons aan boord word je warm ontvangen in de schipperswoning waar je heerlijk terug komt in de 60-er jarentijd en kan ervaren hoe het is om op het water te wonen"

We hopen je snel te mogen verwelkomen aan boord!
Groeten vanaf het water,
gastvrouw Anneke en schipper Wim