Welkom aan boord - Bed & Breakfast de Robbedoes

De Trotse eigenaren

Mijn man Wim en ik zijn de trotse eigenaren en bewoners van woonschip Robbedoes. Nadat wij het roer als landrotten om hebben gegooid wonen wij sinds 2016 met veel plezier voor het eerst van ons leven op het water. Ook gooien we regelmatig de trossen los om met onze Robbedoes door de Nederlandse en Belgische wateren te varen. Eigenlijk geeft het leven op de Robbedoes ons een duurzaam vakantiegevoel, heerlijk!

Schipperswoning

Voor wij de Robbedoes kochten en om hebben gebouwd naar ons woonschip heeft ze een werkend leven als vrachtschip achter de rug. Waar voorheen het laadruim was wonen wij nu zelf. Het achterste gedeelte van het schip is in die tijd gebruikt als schipperswoning, dit noemt men de roef. Wij gebruiken deze mooie ruimte zelf niet en dat vinden wij best zonde. Want deze originele schipperswoning is van alle gemakken voorzien en hebben wij mooi ingericht in de originele 60-er jarenstijl. Dat heeft mij doen besluiten om in de roef een Bed & Breakfast te gaan beginnen. Op deze manier kunnen wij meer mensen mee laten genieten van het leven op onze Robbedoes, want van het delen genieten wij nog veel meer!


Welkom aan boord

Als wij in onze vaste thuishaven vlakbij het prachtige historische stadscentrum van Amersfoort liggen is Bed & Breakfast de Robbedoes van maandag tot en met vrijdag te boeken. De weekenden houden wij de Robbedoes en dus ons huis vrij voor andere activiteiten.

Wil je ook eens ervaren hoe het is om op het water te wonen? Dan hopen wij je snel te mogen ontvangen!

Groeten vanaf het water,

gastvrouw Anneke en schipper Wim