Robbedoes MINI CRUISE

LET OP: Omdat woonschip Robbedoes TE KOOP ligt zijn er geen vaartochten meer te boeken. 

Wil jij ook het ultieme gevoel van vrijheid ervaren? In een sfeer van 'niets moet, veel mag'? Samen met ons mooie momenten ankeren? Even onthaasten? Genieten van een exclusief weekend? JA? Lees dan snel verder want wellicht is de Robbedoes mini cruise dan iets voor jullie!

Stel je eens voor: Op een vrijdagmiddag loop je met je partner, je gezin of een paar vrienden in Amersfoort door onze poortdeur heen. Je ziet de Robbedoes, je verblijf voor het komende weekend, al klaarliggen. Voor je aan boord gaat en we de trossen losgooien legt schipper Wim je van alles uit over ons schip, de veiligheid en hij laat je zien welke handelingen we moeten doen voor we wegvaren. En dan... voor je het weet varen we weg. Eerst zo'n twee uur over de prachtige meanderende rivier de Eem die uitmond in het Eemmeer. En daarna, stuurboord of bakboord? Een route maken we het liefst samen, want de wens van onze gasten is het belangrijkste voor ons!
Het prachtige rondje die we met onze eerste gasten hebben gemaakt is onderaan dit bericht te lezen en op de foto's te zien. Maar richting Harderwijk, Elburg of Kampen kan bijvoorbeeld ook.

En natuurlijk zal ik als gastvrouw (en matroos) mijn uiterste best doen dat het jullie onderweg qua catering aan niets ontbreekt, want ik ontzorg graag! Ook heb je het hele weekend jullie eigen privé vertrek met woonkamer, twee slaapkamers en badkamer. Maar ook ons privé is tijdens het hele weekend voor jullie toegankelijk. Ons thuis is dan ook jullie huis!
En dit alles met inachtneming van de corona regels dat gelukkig geen enkel probleem op de Robbedoes is.

Zondagavond meren we weer aan in Amersfoort, maar wees niet bang hoor, want jullie mogen dan nog een nachtje aan boord blijven om in onze thuishaven Amersfoort na te genieten van een heerlijke ontspannen relaxte mini cruise. Maandagmorgen schotel ik nog een laatste ontbijt voor waarna we jullie weer buiten de poortdeur zetten.

Wij delen met liefde af en toe ons varende leven en ons thuis en garanderen dat je een mini cruise tegemoet gaat die je nog lang bij zal blijven! Samen genieten wij het meest!
Nou, wat vind je ervan? Geweldig toch!

Dus schroom niet als je serieuze interesse hebt in een Robbedoes mini cruise en neem contact met mij op --> anneke@woonschiprobbedoes.nl

En oh ja, we geven op bijna alles garantie, behalve op het weer.


MINI CRUISE foto~impressie

Tijdens onze eerste mini cruise hebben wij samen met een Belgisch gezin van de volgende prachtige vaarroute genoten: Amersfoort, Muiden, Weesp via de Vecht, Amsterdam Rijnkanaal naar Amsterdam, waar de gasten van boord zijn gegaan om uit te gaan eten. Vervolgens via het IJ, IJmeer, randmeren terug naar Amersfoort.

Dit gezin heeft nu ook serieuze plannen om op het water te gaan wonen. Wees dus gewaarschuwd want het besmettingsgevaar is best groot!

Geniet via deze foto's met ons mee tijdens onze eerste MINI CRUISE