Inspirerende rondleiding 

“Anneke heeft vast voor de 280e keer haar verhaal verteld, maar dat doet ze zonder dat je voelt dat dat zo is!” dit schreef een gast die een rondleiding had aangevraagd. En dat klopt, want iedere keer weer deel ik met plezier en enthousiasme een stukje van onze waterwoonervaring. Dat delen doe ik trouwens ook via Facebook en Instagram 

Ben jij nieuwsgierig hoe een woonschip er van binnen uit ziet, heb je ook zulke rigoreuze plannen als wij jaren geleden hadden of heb je behoefte aan een inspiratie-boost? Leuk! Vul het contactformulier in en vraag een rondleiding aan. In ongeveer twee uur laat ik je graag ons woonschip van de boeg tot de kont zien. Ook vertel ik je dan van alles over ons ‘roer om’ verhaal en hoe wij een vrachtschip om hebben gebouwd tot ons varende woonschip.

Of ik er een vergoeding voor vraag? Ja, en die mag jij zelf bepalen met hoeveel jij de rondleiding waard vindt ;-) En natuurlijk vind ik het super als je ter plekke iets uit mijn webshop aanschaft, want ook dat kan bij ons aan boord!

Verhuurmogelijkheden 

In het verleden is de Robbedoes al gebruikt voor onder andere binnenkijkreportages, optredens, inspirerende lezingen en als decor voor tv opnames. Ook hebben we al meerdere dagtochten georganiseerd voor onder andere een familie-uitje en een club collega’s. 

Wij vinden het erg leuk hoe breed ons multifunctionele woonschip ingezet kan worden en staan daarom ook open voor verhuur in de meest brede zin van het woord. Én onze Robbedoes is niet voor niets een varend woonschip, het is dus ook mogelijk dat we met de Robbedoes naar een locatie toe varen. 

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Mogelijke opties voor verhuur van de Robbedoes, liggend op haar thuishaven in Amersfoort, varend of op eigen locatie:
  • Optreden muziek/kunst/toneel
  • Opnamelocatie film/tv/commercial/videoclip
  • Fotoshoot
  • Vaararrangement > dagtocht/mini cruise

prev next