Een kijkje in de Robbedoes

Tijdens de verbouwing van vrachtschip naar woonschip hebben wij zoveel mogelijk de originele details van ons schip proberen te behouden. Ook heb ik er een tik aan overgehouden om veel materialen te hergebruiken en er bijvoorbeeld nieuwe meubelstukken van te maken. Zomaar een paar voorbeelden hiervan zijn; de oude houten loopplank is nu een sidetable, een kabelhaspelschijf en oude tekentafelpoot zijn samen onze eettafel, drie oude werkstokken met in het midden een trosje lampen is nu de plafondlamp in onze slaapkamer, een stuk scheepswand staat als roomdivider midden in onze woonkamer en het gangboord is onze boekenplank.

Onze inrichting is dus een mix van oude materialen die door nieuwe functies een tweede leven hebben gekregen. Het is een mooi bij elkaar passend geheel geworden waar al menig binnenkijkreportage van is gemaakt.

Natuurlijk zijn wij enorm trots op wat wij samen gecreƫerd hebben en laten we graag ons woongedeelte door middel van deze binnenkijk foto's zien! Wij wonen zelf niet in de voormalige schipperswoning maar hier run ik nu Bed & Breakfast de Robbedoes.

Als je nog meer wilt zien,  kijk ook eens op mijn Facebook en Instagrampagina waar ik regelmatig nieuwe foto's plaats!