Augustus 2022

Het wonen op het water verveelt nooit! En vooral met de bedrijvigheid die wij hier op rivier de Eem hebben, zoals je bij het moment bij deze foto leest. 

“Spetter, kloink, blurrrbbb” hoor ik vlak naast mij terwijl ik de badkamer een grondige schoonmaakbeurt geef. Mmm, geen idee wat het is. Met het openen van de patrijspoort zie ik dus dit, een clubje fanatieke kanopolo’ers komen vlak langs terwijl wij aangemeerd in onze thuishaven Amersfoort liggen. Voor wij op het water woonden had ik trouwens nog nooit van deze sport gehoord. Kanopolo is een teamsport en een combinatie van kano varen, handbal en rugby. Kanopolo kan er stevig aan toe gaan, het is dus voor stoere sporters die niet opzien tegen een duw of een plons water! Vlakbij ons in Amersfoort zit een kanopolo vereniging daarom zien wij dit tafereeltje wel vaker langskomen.

Via de patrijspoort heb ik s’ochtends om 8 uur deze film gemaakt, dus kijk en geniet even mee van onze thuishaven op rivier de Eem in Amersfoort > https://youtu.be/NI2fEFcJK-Y 

Van deze stoere kanopolo’ers heb ik onderstaande vier-luik gemaakt. En verder zie je ook een aantal foto’s van wat er zoal bij ons in Amersfoort op rivier de Eem langskomt.