Ontdek de Robbedoes

De Robbedoes is een schip vol verleden, maar vooral ook toekomst! Via deze website vertellen wij je graag hoe wij tot onze koerswijziging zijn gekomen, over de geschiedenis van het schip, de verbouwing van vrachtschip naar woonschip, maar ook over de Bed & Breakfast en verhuurmogelijkheden die we nu bieden. Hieronder staat een kort overzicht van alles wat je op deze website kan tegenkomen.

Wil je binnenkijken in de Robbedoes en ons verhaal horen? Bekijk dan ons 12 minuten durende tv-optreden in BinnensteBuiten.


Bed & Breakfast

Even helemaal er tussenuit en genieten van het waterleven? Het kan in Bed & Breakfast de Robbedoes! 


Verhuurmogelijkheden

De Robbedoes is een multifunctioneel woonschip. In het verleden is de Robbedoes al gebruikt voor onder andere binnenkijk reportages, optredens, vergaderingen, lezingen en als decor voor opnames. Wij vinden het erg leuk hoe breed de Robbedoes ingezet kan worden en staan daarom ook graag open voor verhuur in de meest brede zin van het woord. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en we komen er vast uit!


Geschiedenis

Voordat de Robbedoes in onze handen kwam en een nieuw leven als woonschip kreeg heeft ze een hard werkend leven achter de rug als vrachtschip. Het levensverhaal van ons schip is hier terug te lezen.


Wil je meer over de Robbedoes of over ons weten?

Dat kan! Op de Facebookpagina of op Instagram zie en lees je nog veel meer over ons. Op Facebook heb ik al onze stappen vanaf juni 2015 vastgelegd. Alles van de verbouwing van vrachtschip naar woonschip en sinds we op de Robbedoes wonen is hier terug te lezen.

Natuurlijk kan je ook mijn boek bestellen om lekker op de bank het complete verhaal over ons en de Robbedoes te lezen!